GRŽINIĆ

Revizijske usluge, knjigovodstveni servis, Istra, porezno savjetovanje, accounting service, contabile
Naziv poslovnog subjekta:    GRŽINIĆ
Adresa:   Rudarska 5
                52220   Labin
Županija:   Istarska
E-mail:  
grzinic@gr... klikni za email

Kontakt osoba:   Neva i Ivo Gržinić
www.grzinic.com
www.elabin.info/grzinic
O NAMA

Knjigovodstveni servis Gržinić d.o.o. posluje već 26 godina. Ovlaštena osoba za zastupanje je gđa. Neva Gržinić, dipl. oec., ovlašteni računovođa i revizor, sa iskustvom od preko 40 godina rada na vodećim funkcijama u financijskom, revizijskom i računovodstvenom sektoru.

 

Tvrtka broji 8 zaposlenih, a sjedište tvrtke je u Labinu, gdje je ured u blizini svih važnijih poslovnih banaka i ostalih institucija.

Naime, glavna djelatnost tvrtke je pružanje računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga, financijsko i porezno savjetovanje. Osim hrvatskih poduzeća, imamo iskustva i u pružanju računovodstvenih usluga predstavništvima stranih kompanija u Hrvatskoj.

Naši stručni djelatnici savjetovati će Vam kako da planski ostvarite značajne uštede u svom poslovanju, maksimalno iskorištavajući porezne prednosti i smanjujući porezne obveze.

 

U suradnji sa tvrtkom Rafial d.o.o. koja je specijalizirana za revizijske usluge uspješno poslujemo, a dokaz kvalitete poslovanja i pruženih usluga je i više od 80 zadovoljnih klijenata.

 

Tvrtka Rafial d.o.o. omogućuje svojim klijentima, vlasnicima, menadžmentu i ostalim korisnicima računovodstvenih usluga donošenje kvalitetnih poslovnih odluka temeljenih na činjeničnom stanju.

 

Revizijske usluge obuhvaćaju reviziju financijskih izvještaja propisanih zakonom, reviziju financijskih izvještaja, poslovanja ili segmenta poslovanja za potrebe menadžmenta i/ili vlasnika, reviziju pripajanja i spajanja, reviziju osnivanja te reviziju povećanja kapitala.

 

Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte i obratite s povjerenjem!

DJELATNOSTI

* Revizijske usluge
* Knjigovodstveni servis
* Porezno savjetovanje
* Accounting service
* Contabile
REFERENCE

Neke od referenci možete pogledati ovdje.

  KONTAKTIRAJTE TVRTKU
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Hvala Vam, ako kažete da ste nas pronašli na eistra.info
"GRŽINIĆ" se nalazi u ovim kategorijama
Revizijske usluge, knjigovodstveni servis, porezno savjetovanje, accounting service, contabile

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se