G.E. AKUSTIKA

Spušteni stropovi, zidna obloga, pregradni zidovi, kamini, Labin, Istra
Naziv poslovnog subjekta
G.E. AKUSTIKA
   052/851-1... klikni za broj
   098/434-09... klikni za broj
Adresa:   Katuri 23
                     52220   Labin
E-mail:  
emil.gusic... klikni za email

Županija:   Istarska
Kontakt osoba:   Emil Gušić
Internet adresa: www.elabin.info/ge-akustika
O NAMA


 Dobrodošli!


G.E. AKUSTIKA je obrt osnovan 2002. godine na području Labina, a usluge i djelatnost povezana je sa uređenjem interijera. Naime, našu ponudu čine soboslikarski radovi, izvođenje spuštenih stropova, dekorativni stropovi, pregradni zidovi i slično.

Danas vrlo popularne gipsane ploče možete upotrijebiti u gradnji poslovnih i stambenih prostora koje svojim osobinama i kvalitetom omogućuju kreativno oblikovanje prostora. One su savršen spoj tradicije i modernog; gips, građevinski materijal poznat i upotrebljavan od davnina u kombinaciji sa suvremenim tehnološkim dostignućima omogućava nove načine razmišljanja i pomake u suvremenoj arhitekturi.

Njihova je primjena moguća u svim područjima građevinarstva – svi se Knauf sustavi suhe gradnje međusobno nadopunjavaju te na taj način stvaraju potpuna i ekonomična prostorna rješenja, kako u novogradnji, tako i u sanaciji starijih objekata.

Spušteni stropovi su pak idealna rješenja za smanjivanje visine prostora, pokrivanje neravnog stropa ili pokrivanje instalacija. U spušteni strop se može umetnuti izolacija od mineralnom vune čime se postiže zvučna i toplinska izolacija te se može postaviti rasvjeta i klimatizacija.

Pregradni zidovi su praktični glede pregrađivanja prostorija unutar stana ili kuće, a pritom štite od buke i pružaju toplinsku zaštitu. U zidnom međuprostoru se polaže sloj toplinske izolacije iz kamene vune, a moguće je i provođenje svih instalacijskih vodova (vodovodne cijevi i elektrokabeli).

Dodatne informacije potražite pozivom na naše kontakt brojeve ili e-mailom. Rado ćemo odgovoriti na svaki Vaš upit i složiti Vam odgovarajuću ponudu.
 
 
Stojimo Vam na raspolaganju!
DJELATNOSTI

* Spušteni stopovi
* Zidne obloge
* Oblaganje kamina
* Pregradni zidovi
* Dekorativni stropovi
* Zvučna izolacija
* Suhi estrih

PROIZVODI I USLUGE

* Spušteni stopovi
* Zidne obloge
* Oblaganje kamina
* Pregradni zidovi
* Dekorativni stropovi
* Zvučna izolacija
* Suhi estrih

REFERENCEKONTAKTIRAJTE TVRTKU
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Hvala Vam, ako kažete da ste nas pronašli na eistra.info
"G.E. AKUSTIKA" se nalazi u ovim kategorijama
Spušteni stropovi, zidna obloga, pregradni zidovi, suhi estrih, dekorativni stropovi, pregrađivanje prostorija, oblaganje kamina, Istra, Labin